Mein kuulumisia

Blogi on uinunut prinsessan unta pitkään. Omassa elämässä läpi käydyt kriisit ovat vieneet energiaa. Vaikeassa elämäntilanteessa on ollut ilo huomata, miten paljon lohtua ja turvaa Ferdi on meille tuonut. Pitänyt kiinni rutiineissa ja auttanut hymyilemään kyynelten keskellä. Tullut lähelle, kun sitä on tarvinnut.

Toivottavasti hiljalleen kertyy voimavaroja harrastaa sen kanssa enemmän, vielä ei siihen kapasiteettia löydy. Onneksi kekseliäisyydellä saa arjen lomaan paljon pientä kivaa – eihän eläin osaa arvottaa, käydäänkö treeneissä vai treenataanko kotona. Yhdessä olo on se tärkein, kummallekin.

Ferdistä on muuten tässä välissä tullu isä neljälle upealle pennulle. Ne syntyivät alkuvuodesta 2022. Kahdessa on paljon isän näköä, kun taas kaksi on enemmän emonsa oloisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *