Ruskakuulumisia

Meidän syksyyn on kuulunut niin ihania metsälenkkejä kuin aivotreenejä. Laitan niistä ruskajutuista tähän juttuun kuvia ja kerron enemmin siitä, mitä kaikkea muuta ollaan tehty.

Syyskuussa aloimme taas hallitreenit rallytokon parissa. Ne on tavallaan omatoimiset ryhmätreenit. Liisa suunnittelee meille harjoituksia, mutta itse huolehdimme kouluttamisesta. Mukana on Kaija & Kössi, Inkku & Tinka, Katja & Nemo sekä Liisa Prinkan & Kirwan kanssa. Tämä on ihan toimiva tapa pitää opittuja asioita yllä, kotona tulee treenattua rallya nykyisin lähinnä lenkin tuoksinassa.

Metsäjälkeä ollaan kesän helteiden jälkeen tehty muutamia kertoja ja sitä haluamme jatkaa vielä lumen tuloon saakka. Jannen kenneltapaamisessa antamien vinkkien mukaisesti ollaan pyritty vetämään jäljet riistavoittoiselle alueelle. Ensimmäinen jälki oli maaston sekä yöllisen rankkasateen jälkeen turhan vaativa. Toisessakin oli vähän haparointia kauriiden reiteille. Muutamia viikkoja jälkeenpäin tajusin itse, etten ollut muistanut lainkaan kastella sientä ennen veretystä. Ehkä tämä nosti haastekerrointa myöskin vähän liikaa? Kaato löytyi kuitenkin kummassakin, mutta osin siksi, että pystyin olemaan opas itselleni.

Ihan uutena juttuna ollaan ruvettu harjoittelemaan noutoa. Ketjutamme tätä takaperin käsikosketuksesta alkaen. Tässä ollaan vielä ihan alkutekijöissään. Ferdi kyllä hoksaa esineen suuhun ottamisen, mutta se ei ole sille kamalan mieluisaa tai sitten palkan arvo on niin suuri, että alkaa hätäillä. Onneksi meillä ei ole kiirettä.

Sitten niitä syksyisiä valokuvia:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *