Meiän näkönen Vappu

Mediassa on ollu paljon puhinaa siitä, kuinka Korona-pandemia vaikuttaa suomalaisten Vapun viettoon. Myö ollaan yleensä pidetty sitä retkipäivänä ja kun ei yleensä retkeillä missään suosituissa kohteissa, niin ei mein vappua tarvinnu tällekään vuodelle muuttaa. Vappu on myös Henrin synttäripäivä ja sankari sai itse suunnitella oman näkösensä retken. Sain sokkokuljetuksen Mäntyharju-Repovesi reitin varrelle. Ympäröivä luonto oli tuolla vaihtelevaa ja reitin varrelle jäi historiallisia kohteita sekä geokätköjä. Todella kiva reissu.

Tää oli Ferdille pisin retki tähän saakka, reilu kymmenen kilsaa. Poika jaksoi hyvin taivaltaa ja nuuhkia metsän hajuja. Ennen reissua tein lyhkäsen laahausjäljen, kun pakastimesta sattu löytymään viime syksyltä jäänyt aamulla peuransorkka. Talven tauon ja varmaan nosework-treenien tuloksena jälkityöskentely oli tosi paljon sujuvampaa. Ferdi oli heti kärryillä siitä, mitä siltä odotettiin. Ekaa kertaa se myös vainusi geokätkön sijainnin, mutta liekö se ollut kuitenkin vain sattuman kauppaa?

Ferdille on ollu aika rankkaa tää poikkeusaika ja samalla murkkuikä alkaa painaa päälle. Henri tekee etätöitä, mutta sehän ei tarkota tietenkään samalla tavalla seuraa koiralle kuin vapaa-ajalla. Ollaan opiskeltu uutta ja lisäks oon yrittäny muuten keksiä aktivointia arkeen. Koiranpäivänä tulikin hyviä vinkkejä näihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *