3:25 Uusi tekniikka

Miulle käsityöt on keino rentoutua ja tapa toteuttaa itseä. Uusien tekniikoiden oppiminen on olennainen osa harrastusta. En jaksaisi pätkyttää samaa perussukkaa päivästä toiseen. Harvoin tulee tehtyä samalla mallillakaan toista kertaa.

Oon viime vuosina ottanut osaa erinäisiin sukkakisoihin ja niissä tulee aina opittua joitain uusia jippoja. Tällä hetkellä meneillään olevassa Sukka-Finlandiassa on saanut tutustua uuteen kantapäähän sekä uuteen tapaan tehdä kiilakavennukset. Se tuo tuttuun juttuun kivasti uusia mausteita!

Muutakin uutta oon jo kerinnyt tälle vuodelle kokeilla, esimerkkinä sen makrameen. Haluaisin oppia myös villakirjontaa (mummini bravuuri) sekä vihdoin viimein selättää kintaat yhdellä neulalla. Oliskohan tää vuosi oikea niille? Aika näyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.