2:25 Virkkaa viikko

Tää oli bingoruuduista ennakolla miulle sellanen, jonka joko ajattelin jäävän toteuttamatta kokonaan tai ainakin tuottavan harmaita hiuksia joskus loppuvuodesta.

Miulle tulee tosi harvoin neulejumi ja toisinaan sillonkin yritän vaan vähän neuloa. Nyt päätin, että neulon vasta, kun siltä oikeesti tuntuu.

Ensin innostuin kokeilemaan makramea.

Solmutyön valmistuttua silmiini osui joulukuun aikana neulotut peittopalat, jotka oli lojunu vanhan ompelukoneen polkimella jo hyvän tovin onnettomana. Rupesin etsimään vinkkejä, miten ne olis paras yhdistää. Päädyin virkkaamiseen. Ja hitsi, miten meditatiivista se oli ja valmiin peiton alle oli ihana hiipiä.

Virkkasin seuraavaksi ainokaisen bambulankani räteiksi ja samalla tuumailin, että tässä talvisin koleassa asunnossa tarvitaan lisää peittoja.

Peittoja on nyt työn alla kolme, eri vahvuisista jämälangoista. Virkkaamalla tottakai. Eniten olen työstänyt mieheni paksupeittoa. Siinä on miltei puolet tarvittavista paloista tehtynä.

Viikon kestäneen virkkuubuumin katkaisi perjantaina Sukka-Finlandian toinen etappi. Pitsinen palmikkosukka näytti sen verran kivalta, että koukku sai hetkeksi jäädä.. Saas nähdä, jatkuu peittojen työstäminen sukkien valmistuttua vai pääsisikö vuoroon joku pussissa kummitteleva UFO?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.