1:25 Lumoudu väreistä

Mietin edellisessä postauksessa, että miten tätä lähtisi bingoa pelaamaan. No, vuoden alku oli aika kiireistä. Tultiin joululomalta kotiin, käytiin vähän töissä ja sitten taas oli tiedossa lomailua. Ei siinä kerennyt oikein uusien käsitöiden aloittamista ajatella ja bingoruudukon sisältökin kerkesi suurimmaksi osaksi unohtua. Hyvä niin, sillä nyt arkeen asettauduttua huomasin saaneeni jo monta ruksia ja lisäksi yhden bingorivin jo hyvin alullekin! Ja ihan vahingossa.

Me oltiin siis loppiaisviikonloppuna Berliinissä. Tavan mukaan (suur)kaupungeissa tulee katsastettua lankatarjontaa. Tällä kertaa kolmen kaupan verran. Kaupoista lemppariksi osoittautui Yarn Over Berlin. Bingoon tämä lankakauppojen katsastaminen liittyy siten, että löysin ostoskassistani hyvin epätyypillisiä värejä miulle. Kirkkaita sävyjä ja speckleä. Taisin tosiaan lumoutua väreistä! Toivottavasti lumovoima yltää puikoille saakka.

Nyt on ollut jonkinlainen neulontaähky, eikä kädet ole hakeutunut puikkoihin lainkaan. Onneksi on muitakin tapoja tehdä käsitöitä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.