Uusia kujeita tulevalle vuodelle

Kulunut vuosi meni tän blogin osalta rinsessan unta uinuessa.

Tässä joulunpyhien tienoilla alkoi mielessä siintää ajatus blogin herättämisestä henkiin. Kipinä lähti siitä, kun mies totesi mein metsäblogin olevan jo kohta yheksän vuotias, ja samana päivänä tuli selattua mein seikkailuita eri pöpeliköissä. Onhan se kivaa, kun on jotain jälkiä eletystä elämästä. Ja kirjoittaminen on kivaa sekin, kun ei liian vakavissaan ota kuiteskaan.

Syksyllä alotin bujoilun. Mielessä on muhinu jonkinlainen leikkimielinen käsityöhaaste itselle ens vuotta silmällä pitäen. Ekana mieleen tuli listata ohjeet, jotka aion neuloa. Sitten mietin, et se on vähän liian suunnitelmallista ja sellasta en taho harrastuksen olevan. Mikään lankalaihis ei miulla toimi – eikä kyl edes ole tarvis. Toisinaan mikään ei ilahduta niin kuin jokin ihana lankavyyhti. Esimerkiksi hyvin ankeana maanantaina tai muuten vaan kurjana viikkona.

Mikä sitten olis sopiva haaste?

Bingo!

Ihan totta, käsityöaiheinen bingo. Äsken tein 5×5 kokoisen ruudukon, johon täytin sikin sokin erilaisia haasteita itselle. Esimerkkinä ”Virkkaa viikko” ja ”Yllätä itsesi”. Olis kiva, jos koko ruudukko tulis täyteen vuoden aikana, muttei se ole itse tarkotus. Ja rakas mieheni lupas jokaisesta suoritetusta rivistä vyyhdin lankaa. Se oli sen oma keksintö.

Ja mitenkä tää bingo-juttu nyt liitty mitenkään blogiin, kun se on siellä bujossa? No siten, että ajattelin kirjottaa tänne haasteen etenemisestä.

Kirjotan tässä joku päivä ne haasteet tänne blogiinkin. Stay tuned. Ja hei, onko veikkauksia onko tää bingohaaste pannukakku jo syntyessään ja saanko puhallettua blogiin vähäsen edes eloa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.