18 – Bloggaaminen on epämuodikasta

Mikä oliskaan siis parempi syy pitkästä aikaa tarttua näppäimistöön? Olen monessa asiassa epämuodikas, tai jos tarkemmin ajattelee, en taida olla oikein muodikas missään asiassa. Onko sillä sitten mitään väliä, ei varmaankaan. En pureudu asiaan sen enempää, sillä ajatuksena ei ollut kirjoittaa blogipostausta muodikkuudesta.

Monet käsityöblogit on lopettaneet podcastien yleistyttyä. Täytyy myöntää, että itsekin seuraan nykyisin aktiivisesti vain paria ikisuosikkiani: Pujoliiviä ja Missä neuloimme kerran -blogia. Podcasteja seuraan toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän. Miusta molemmille on paikkansa. Aamukahvin kanssa on ihanaa lukea blogipostauksia ja katsella kauniita kuvia – neulehetken kruunaa mukava podcasti.

Itsekin kokeilin aikanaan tehdä yhden podcastin, mutta se ei ole miun juttu. En oikeastaan kaipaa olla huomion keskipisteenä. Ajatus siitä, että joku kuuntelisi miun puhetta kun neuloo villasukkia on hyvin omituinen. Luultavasti ottaisin myös stressiä töiden valmistumisesta, kuten ennen muinoin vanhemman blogini aikaan. Tämä tämmöinen nykyinen pakoton bloggaaminen sopii miulle parhaiten.

Onneksi jokaiselle siis löytyy jotakin!
Nauttikaamme neulomuksistamme!

2 comments

  1. Täällä toinen epämuodikas, terve! Tosin mummoilu on kuulemma in, sillä saralla minäkin olen kunnostautunut. Kovin on neuleblogit hiljentyneet mutta toivottavasti eivät kokonaan. Instakin on kiva mutta blogissa voi kertoa neuleista hieman enemmän. Muutamasta podcastista on tullut kyllä niin läheinen että niiden uusia jaksoja jopa odottaa. Katsoin muuten aikanaan sen sinunkin jakson 🙂

    Vastaa

    1. Totta, tuotapa en hokassutkaan. Eli epämuodikkaasti muodikas tai jotain sellaista 😀 Oon samaa mieltä. Instasta voi hakea inspiraatiota, mutta kuitenkin blogissa pääsee syvemmälle siihen itse neuleeseen. Siun instatili toimii hyvänä ennakkotietona, että blogissa on kohta luettavaa ja ihasteltavaa.. 😉

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.