12 – Pohdintaa pehmoisista paketeista

Neulon useimmiten itselleni. Toiseksi eniten miehelleni. Toisinaan vanhemmilleni ja hyvin satunnaisesti muille. Tänä syksynä olen kuitenkin (ehkä osaksi podcastien innoittamana?) intoontunut neulomaan lahjoja enemmän kuin yleensä. Synttäreiden kunniaksi. Ihan vaan piristääkseni tai muutoin erityislaatuiselle ihmiselle.

Lahjojen antaminen on niiden saamista kivempaa. On ihanaa nähdä, kuinka toinen ilahtuu ja yllättyy. Erityisesti näin käy lahjoissa, jotka ei tupsahda merkkipäivänä.

Itsetehdyt lahjat on sellaisia, joita itse eniten arvostan. Kaikki ei toki näin ajattele, ja siksi pyrin lahjomaan itse vain sellaisia joiden oikeasti tiedän saamisia arvostavan ja niitä käyttävän.

Lahjoja tehdessä on välillä vaikeuksia miettiä väriä tai oikeaa kokoa. Paitsi miehelleni tehdessä, koska tiedän hänen käyttämänsä vaatekoot ja värien suhteen hän on ihanasti kaikkiruokainen. Värin suhteen on vaikeuksia jo siksikin, että harvoin stashista löytyy sellaisia, jotka ei itseä kuumottele. Eikä kaikki lahjottavat ole värien suhteen samanlaisia kuin minä itse. Miten oppisi ostamaan lankoja myös oman mukavuusalueen ulkopuolelta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.