1 – Minivyyhtejä, kalistelua ja päivänokosia

Olen pohjimmiltani optimisti, mutta tämän tästä tulee esiin, ettei pitäisi liikaa kehuskella hyvillä kuulumisilla. Esimiehen kanssa käytiin töissä keskustelua jaksamisestani palattuani täyteen työaikaan kuun vaihteessa. Todettiin juttelun pohjalta, että voimavaroja alkaa olla. Ja sitten seuraavana päivänä: tuntui kuin vilahduksia viime kesästä ja syksystä alkaisi palata. Rintakehää painoi ja ruokahalu oli mitätön, väsytti koko ajan. Turhautti niin, että melkein itketti. Ensin ajattelin, että voi ei, enkö ole oppinut mitään. Sitten tajusin, että olen kuitenkin jotain: ymmärsin mitä oireet on ja löin jarrut päälle. Päivänokosia, rauhallisia kävelyretkiä ja lepopäiviä..

Ehkä tämä tästä?

Mie oon seurannu nyt paljon suomalaisia podcasteja, kun niitä on vihdoin alkanut tupsahdella. Silloin kun itse ensimmäisen sätöstelyni tein, ei netistä löytynyt vielä vastaavia kuin muualta maailmasta. Noissa podcasteissa on paljon kalisteluja (yhdessä neulomista jollain teemalla eli Knit ALong) ja vaihtoja (eli vaihdetaan jotain sovitulla teemalla jonkun toisen kanssa).

Osallistuin Tuin kutomossa sekä Monkey-KALiin että minivaihtoon. Sainkin tällä viikolla valmiiksi tuohon neulontaan kuuluvat Cookie A:n suunnittelemat Monkey-villasukat. Alunperin olin ajatellut langaksi ihan jotain muuta, mutta sukkalankaveskaani kaivellessa pällisteli yhden kerän vyötteessä oranki – joten tokihan se oli otettava. Väritys on kiva, mutta malliin sopisi ehkä paremmin semisolidi tai muu vastaava vähän epäsymmetrisemmin kuvioituva.. Näiden sukkien kanssa opettelin uuden kantapään ja se tuntuu hyvin istuvalta. Taidan tehdä uudelleenkin! Minivaihtopaketit laitoin liikkeelle, postipate toimitti miulle jo toiset ihanuudet, joita olen silitellyt ohimennessäni.

Luonto sai tällä viikolla kaipaamaansa vettä ja tuntui rehahtaneen entistä vehreämpään loistoon. Eilen käytiin pitkällä iltakävelyllä miehen kanssa ennen saunaa. Ihania tuoksuja, alkukesän kukkia ja vähän niitä hyttysiäkin.. Keräsin kukkia kotiinkin tuoksumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.