0 – Puhtaalta pöydältä

Eilen illalla laittaessani ihanaisia minivyyhtejä koriin päässäni vilahti ajatus kauniiden asioiden ikuistamisesta. Yöllä ajatus jalostui pääni sopukoissa ja aamulla pyysin miestäni luomaan WordPress-pohjan uudestaan. Olen aiemminkin pitänyt blogia useamman vuoden, käyttänyt Instagramia ja jopa kuvannut yhden video-podcastin (englanniksi).

Viime vuosi oli miulle rankka, uudistava ja herättävä. Sairastuin uupumukseen ja pitkän sairasloman myötä rupesin etsimään itseäni ja pohtimaan, että mitä oikeasti haluan tehdä ja mihin käyttää aikaani. Tämän herätyksen myötä pistin sosiaalisen median paastolle.

Nyt kuitenkin tuntuu, että voimia alkaa olla ja toisaalta bloggaaminen oli aiemmin miulle tärkeää. Parasta siinä oli päiväkirjan pitäminen itselle. Oli mukava selata tehtyjä asioita ja katsella kuvia. Ennen blogini oli puhdas neuleblogi, jossa esittelin valmiit työt. En palaa samaan rumbaan (jossa saan itseni ressaamaan harrastuksesta), vaan päivitän blogia kerran viikossa ja kirjoittelen täällä muutakin kuin vain käsitöistä. Niistä varmasti eniten, mutta myös luonnosta sekä kynsihömpötyksistä. Haluan myös haastaa itseni postaamaan kuvien ja sanojen lisäksi elävällä kuvalla.

IMG_3980

4 comments

 1. Toivon sinulle paljon voimia, iloisia ajatuksia ja auringon pilkahduksia. Kauniita lankoja ja ihania ohjeita, kyllä niillä jokunen huonompi päivä selätetään. <3

  Vastaa

 2. Tervetuloa takaisin, olenkin kaivannut sinua! Nautitaan kesästä ja luonnosta sekä tietenkin pehmoisesta langasta.

  Vastaa

 3. Se on jo paljon kun on oppinut kuuntelemaan kehoaan ja etenemään sen mukaan, hiljaa hyvä tulee ja kaikkea ei tarvitse jaksaa tehdä! 🙂

  Vastaa

 4. -P:Kiitos toivotuksista, ne tulee tarpeeseen mörkö-päivinä. Onneksi pääosin purjehditaan jo vadelmapilvillä (kopkop).. Ja kiva, kun löysit tiesi takaisin blogiin tauon jälkeen!

  Nasti: Tuntuu hyvältä olla takas! Ja näin tehdään.. 🙂

  Äiti: Se on kyl tärkee taito ja hyvä että opin, vaikkakii kantapään kautta!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.